Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & retouren
Klanten kunnen verwachten dat hun correct ingevulde bestelling geleverd binnen 7-10 werkdagen, afhankelijk van de uiteindelijke bestemming. Een werkdag is maandag t / m vrijdag, met uitzondering van weekends en feestdagen.

Voor uw bescherming zal alle percelen uw handtekening bij levering vereisen.

Wij leveren geen tot PO Boxes. Wij stellen voor levering aan een privé- of zakelijke adres waar iemand is beschikbaar om te ondertekenen voor levering tijdens kantooruren.

We gebruiken een verscheidenheid van vervoerders. Afhankelijk van uw bestelling en verzendadres. Beloof je van de veilige scheepvaart en juiste objecten. Deze omvatten: EMS, UPS, TNT, DHL, Fedex en Sodexi. De orders worden meestal verzonden binnen 24 uur na de orderdatum. Nadat de goederen zijn verzonden, zullen wij bieden u een tracking-nummer voor het bijhouden van online onmiddellijk. Het is aankomst u in 7-10 dagen. Als u niet scheepvaart kennisgeving brief hebt ontvangen, Controleer uw brievenbus of contact met ons op.

Geeft als resultaat

In het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, vervangen we zou de producten zonder kosten voor de klant.

Om terug te keren een item, moet u e-mail ons en ons informeren over de reden. Dan zullen we u voorzien van verdere instructies.

Goederen dienen binnen 7 dagen na ontvangst - ongedragen en de originele verpakking en etiketten bevatten. Alle verzendkosten kosten in verband met de teruggave van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.

Uitwisseling

Om te wisselen een product, moet u e-mail ons en ons informeren over de reden. Dan zullen we u voorzien van verdere instructies. De goederen kunnen worden uitgewisseld binnen 7 dagen na de ontvangstdatum, mits zij ongedragen en in de oorspronkelijke toestand met alle originele verpakking en etiketten. Bij terugkeer van een item voor een uitwisseling, zorg ervoor dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies zijn duidelijk aangegeven. Alle verzendkosten kosten in verband met de uitwisseling van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.

Wij raden dat u traceerbaar verzending, zoals we zullen niet aansprakelijk zijn voor eventuele verloren pakketten.

Annuleringen

Indien u wenst uw bestelling te annuleren, moet u ons onmiddellijk e-mail. Meerderheid van bestellingen worden verzonden binnen 1-2 dagen na de orderdatum. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.

Terug