Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Onze site is sterk geŰngageerd aan het beschermen van uw privacy terwijl de interactie met onze inhoud, producten en diensten. Wij willen zorgen voor een veilige en beveiligde omgeving. Alle informatie die wij verstrekken wordt uitsluitend door onze site gebruikt. Dit privacybeleid is bedoeld om u te helpen bij het begrijpen van welke informatie wij verzamelen wanneer u bezoek aan de Site, hoe wij gebruiken deze informatie, en de garanties die wij hebben getroffen om de informatie te beschermen. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op informatie die we op de Site verzamelen.

Persoonlijke informatie

Voor doeleinden van dit privacybeleid verstaan "persoonlijke informatie" geen informatie waarmee iemand kan worden persoonlijk ge´dentificeerd, met inbegrip van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, facturering en account informatie, credit of debit card informatie, en andere informatie in verband met het leveren van goederen of diensten. Wij verzamelen persoonlijke informatie van u alleen wanneer u vrijwillig ons met deze informatie, zoals verstrekt bij de registratie van uw account op de Site en het plaatsen van een bestelling via de Site.

Hoe We informatie verzamelen

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u bezoek aan onze website, wanneer u omgaan met ons via onze website, of wanneer u contact met ons hebben in persoon. We zullen niet verzamelen geen persoonlijke informatie zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden die nodig is om een transactie via deze website invullen.

Veiligheid

We nemen alle voorzorgsmaatregelen ter bescherming van onze users'information. Wanneer u gevoelige informatie online voorleggen, is uw informatie zowel online als offline beschermd.

Wanneer ons registratieformulier vraagt u om gevoelige informatie zoals credit card info, dat informatie wordt gecodeerd en beschermd met de stand van de techniek encryptiesoftware, Secure Socket lagen (SSLs). Terwijl op een beveiligde pagina, zoals uw bestelformulier en tijdens de betalingsprocedure, wordt een hangslotsymbool weergegeven aan de onderkant van uw webbrowser. Wanneer u niet op een beveiligde pagina verschijnt er geen pictogram van een hangslot.

Terwijl wij SSL-codering gebruiken om gevoelige informatie (zoals uw credit card informatie) te beschermen online, We ook alles doen wat in onze macht ligt om onze gebruikers informatie offline te beschermen. Alle informatie van onze gebruikers en niet alleen de informatie hierboven is beperkt in onze kantoren. Alleen medewerkers die de informatie voor het uitvoeren van een bepaalde taak nodig krijgen toegang tot bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie zoals uw verzendadres voor verzendkosten doeleinden alle medewerkers volledig zijn ge´nformeerd over onze veiligheid en privacypraktijken en bijgewerkt als nieuwe beleid worden toegevoegd of herzien. Tot slot, de servers die wij opslaan persoonlijk identificeerbare informatie op worden bewaard in een beveiligde omgeving onder beperkte toegang.

Terug